REUTERS/Antonio Bronic
BRZA REAKCIJA

ŠPANJOLCI NAKON BIZARNE OZLJEDE POZVALI PREKALJENOG VETERANA Službeno potvrđeno: Šterbik u redovima europskih prvaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. siječanj 2019. 13:23

Iz Španjolskog rukometnog saveza potvrdili su da je Arpad Šterbik naknadno pozvan u redove španjolske reprezentacije nakon bizarne ozljede vratara Rodriga Corralesa.

Podsjećamo, na Corralesa je pala LED reklama, a iz tabora su odmah reagirali i priključili 39-godišnjeg čuvara mreže Veszprema.

Perez de Vargas ostaje prvi izbor španjolskog izbornika Jordija Ribere, a Šterbik bi mogao braniti već danas protiv Francuske (18.00).

Šterbik je rođen u Senti, u bogatoj karijeri branio je za Jugoslaviju i Srbiju, a od 2008. je član španjolske reprezentacije, s kojom ima svjetski naslov 2013 i europski 2018. Godine 2005. je proglašen i za najboljeg rukometaša svijeta.

Šterbikov dolazak je dobra vijest za Hrvatsku, budući da "Kaubojima" Španjolska, protiv koje je Hrvatska slavila u Münchenu s 23-19, može pomoći ukoliko uzme koji bod Francuzima ili Nijemcima.

Hrvatska u nedjelju igra s Brazilcima i vodi u skupini I s maksimalna četiri boda, ispred Njemačke (3), Francuske (3) i Španjolske (2).

U subotnjim Sportskim novostima:

7 stranica o Svjetskom prvenstvu u rukometu!

Donosimo vam ekskluzivne intervjue, komentare stručnjaka, analize,... Budite u toku i u subotnjim Sportskim novostima saznajte sve najnovije informacije s velikog natjecanja na kojem izbornik Lino i njegovi Kauboji love novi povijesni uspjeh.

- Marin Šego: 'Ne osjećam se kao junak, junak je cijela ekipa'

- Intervju s pivotom koji igra rukomet karijere

- Izdvajamo šest razloga zašto je Hrvatska sad drastično bolja nego na Euru u Hrvatskoj

- Donosimo vam stručni komentar Blaženka Lackovića

- SP u brojkama: Hrvatska u vrhu u većini statističkih kategorija

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 15:16