REUTERS/Charles Platiau / REUTERS
PREVIŠE CRNIH RUPA

BABIĆ ZADOVOLJAN, ALI POSTOJI NEŠTO ZA ŠTO NI SAM NEMA RJEŠENJE 'Ne znam kako da to spriječim, recite vi meni!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. siječanj 2017. 00:16

Hrvatska je na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj svladala Bjelorusiju 31:25 i tako svojom trećom pobjedom iz isto toliko utakmica osigurala osminu finala i najmanje drugo mjesto u skupini.

"Uvijek sam zadovoljan kada pobijedimo bez obzira na lošu izvedbu i loš ritam u prvom poluvremenu. Pokušali smo odmoriti Domagoja Duvnjaka, htio sam ga odmoriti cijelu utakmicu, ali shvatio sam da to polako curi i na poluvremenu u svlačionici smo se dogovorili da moraju svi igrati, svi najbolji", pojasnio je izbornik Željko Babić nakon utakmice pa nastavio:

"Duvnjak je jedva dočekao da zaigra jer on obožava igrati za Hrvatsku. Svi to znamo. On nas je i pokrenuo. Kasnije je i Stevanović počeo braniti i sve je dobro završilo. Nažalost, događaju nam se te crne rupe koje zapravo ne znam kako spriječiti. Ako vi znate, slobodno mi recite", našalio se Babić pa se dotaknuo i Luke Cindrića koji je odigrao fantastičnu utakmicu:

"Odigrao je stvarno fantastično i što da kažem o njemu. Ja ga samo trebam pustiti da igra, a on će sve sam reći o sebi. Moram dodati da je naš specijal obrana i moramo ju poboljšati. Moramo biti agilniji jer je tu naša snaga i samo tako možemo igrati ozbiljan rukomet "

Linker
24. travanj 2024 12:34