Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
U KONTAKTU S HRVATSKIM DUOM

BIVŠI IGRAČ ZAGREBA I HRVATSKE REPREZENTACIJE NE BOJI SE NEPRIJATELJSKOG DOČEKA U SPLITU U DRESU SRBIJE 'Uvrede me neće dotaknuti, samo motivirati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2018. 16:24

Za Stefana Vujića okršaj između Hrvatske i Srbije na otvaranju Europskog rukometnog prvenstva u Splitu bit će zasigurno poseban.

Naime, bivši igrač PPD Zagreba i bivši hrvatski reprezentativac zaigrat će protiv 'Kauboja' u dresu Hrvatske.

Igrač rođen u Rijeci najavio je ogled protiv Hrvatske u Spaladium Areni pred 12.000 navijača za srpski Blic.

"Obožavam igrati pred punim tribinama i posebno sam motiviran kada svi navijaju protiv mene. Zato se ne bojim iako znam da će biti vrijeđanja u Splitu. Navijači su na tribinama, mi smo na terenu i svatko radi svoj posao. Incidenti mogu samo naštetiti Hrvatima koji su domaćini, a uvrede me neće dotaknuti. Ako ih bude bit će još bolje. Volio bih vidjeti da smo otišli dalje i da stvari koje su se dogodile između dvije zemlje u prošlosti nemaju veze s rukometom", rekao je Vujić.

Otkrio je da je u kontaktu s hrvatskim rukometašima.

"Evo baš sam nedavno razgovarao s Tinom Kontrecom i Lukom Stepančićem. S njima sam dugo igrao, imamo prijateljski odnos i pričamo i o privatnim stvarima, ne samo rukometu. Malo smo se peckali, ali nema zle krvi".

Tu nije stala priča o okršaju u Splitu.

"Dlmatinci su temperamentni i napravit će paklenu atmosferu, ali moramo zadržati hladnu sportsku glavu i pokušati iskoristiti pritisak koji će svakako biti na domaćim rukometašima", dodao je Vujić.

Linker
19. travanj 2024 17:27