Foto: Tom Dubravec / CROPIX
REAKCIJE IGRAČA

ČERVAR JE DJELOVAO LJUTO, A IGRAČI NISU BILI OD VOLJE 'Falilo nam je minuta, puno je novih igrača i to se osjetilo u svakom segmentu'

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 06. travanj 2018. 10:39

Naši igrači naravno nisu bili od volje nakon poraza od Švedske (32:25) u prijateljskoj utakmici, mnogi su kraćim putem krenuli u svlačionicu. Halil Jaganjac je morao pokupiti lopte i usput zaključio:

- Svatko ovo mora proći, pa i ja. Bilo je nekoliko brzih šuteva, želje, ali Švedska je bila bolja i očekujem da budemo i mi u uzvratu za dva dana.

Domagoj Pavlović je dosta toga odigrao u 5-1 obrani, dosta je toga i u napadu uspio, ali na rezultatu se nije vidjelo.

- Mislim da su nas promašeni ziceri, penali i tehničke pogreške koštali visokog poraza. Nije izgledalo dobro, vidjelo se da nam nedostaje zajedničkih minuta što je razlog puno grešaka, ali idemo dalje, dignut ćemo glavu i u Norrkopingu nastojati popraviti dojam. Ništa se strašno nije dogodilo, Švedska je jednostavno bila bolja i to je to.

Lovro Mihić golovima u finišu spasio nas je teškog poraza.

- Puno smo griješili, uletjeli u ritam Šveđana, a kada se to dogodilo pali smo i onda je to bilo jako teško stizati. Švedska se pokazala boljom, zasluženo je pobijedila, a mi ćemo se nadam se popraviti do subote.

Luka Cindrić daleko od najboljih izdanja:

- Falilo nam je minuta, puno je novih igrača i to se osjetilo u svakom segmentu. Moramo raditi, uigravati se, potencijala imamo i vjerujem da će to kroz dva dana već izgledati bolje. I ova utakmica nam je bila škola.

Lino je djelovao prilično ljuto, brzo ih povukao u svlačionicu, a bio je to i težak debi Dominikovića i Vorija, vidjelo se po njima. No, tako je to. Šveđani su slavili, djeca su sletjela na centar potpisivali su im autograme, a domaći junak Matthias Zachrisson kaže:

- Odlično, baš onako kako sam priželjkivao u punoj dvorani u svom gradu. Od prve minute smo dominirali, +7 je samo rezultat toga.

Linker
15. rujan 2024 10:32