Ranko Suvar / CROPIX
PREDSTAVLJANJE NOVOG TRENERA

'DO NOVE GODINE NISAM HTIO IMATI KLUB, ALI OVO SE NE ODBIJA' Povratnik u hrvatski rukomet: 'Bilo bi nevjerojatno da srušimo Barcu u Zadru'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. rujan 2019. 15:07

Sve se odigralo poprilično brzo. "Plinari" su za vikend pali u Danskoj, i to vrlo nezgodno, a uprava hrvatskog rukometnog prvaka nije imala vremena za čekanje. Umjesto Branka Tamšea doveden je, bolje reći vraćen, Veselin Vujović.

Već u ponedjeljak navečer dao je navijestiti da se vraća, a dan kasnije upriličeno mu je i predstavljanje. Vremena za protokole nema puno, Barcelona je već na vratima...

- Nakon povratka iz Danske bila je sazvana hitna telefonska sjednica Upravnog odbora. Jedna tema bila je status postojećeg stručnog stožera, a druga angažman Veselina Vujovića. On je poznato igračko i trenersko ime. Smatramo da je on jedini čovjek koji može ovu momčad izvući iz sivila - rekao je Vedran Šupuković, direktor PPD Zagreba uz dodatak da se pred Vujovića i njegov stožer neće postavljati imperativi.

A onda je riječ dobio i sam Vujović koji je od 2014. do 2016. već bio na klupi Zagreba.

- Nisam htio imati klub do Nove godine, do Europskog prvenstva, ali kada se Zagreb javio... Lako smo se dogovorili. Pružili su mi ruku u teškim trenucima i to se pamti. Smatram da imamo realne šanse da prođemo dalje u Ligi prvaka. Nitko kod nas u Areni neće biti favorit, to je moja logika i to ću usaditi igračima - rekao je Vujović.

Implementacija igre bit će nužna vrlo brzo, jer već u subotu navečer se na zadarskom Višnjiku igra susret Lige prvaka protiv Barcelone.

- Smatram da će dvorana u Zadru protiv Barcelone biti ispunjena. Bilo bi nevjerojatno da ih tamo srušimo - proučio je Vujović koji će i dalje paralelno voditi reprezentaciju Slovenije.

Linker
25. travanj 2024 16:28