Zagreb, 101018.
Hrvatski rukometni savez odrzao je konferenciju za medije uoci kvalifikacija muske rukometne reprezentacije za EP 2020. Na fotografiji: izbornik Lino Cervar.
Foto: Dragan Matic / CROPIX
Foto: Dragan Matic / CROPIX

NAJAVLJENA IZVANREDNA PRESSICA

DRAMA U REDOVIMA HRVATSKOG PRVAKA! ČERVAR NA ODLASKU IZGUBIO ŽIVCE 'Želim da mi se kaže zašto napuštam Zagreb! Ako ne kažu istinu, neće biti dobro...'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 05.12.2018. u 10:43

 • U hrvatskom derbiju SEHA lige Zagreb je uzvratio Nexeu za poraz na startu (20-17) i ponovo je lider na tablici. U žestokom okršaju Zagreb je bio žešći. Rukomet nije oduševio.

  Zagreb je u prvom dijelu lako razmontirao Nexe. Našičani su uletjeli u ritam Zagreba i nije im bilo spasa.

  Lino Červar, trener zagrebaša nakon utakmice zadovoljan pobjedom, ali očito ne i odlaskom s klupe:

  - Borbenost i velika želja, u tri dana ovako dvije zahtjevne utakmice. Bili smo bolji, dominirali smo poglavito u prvom dijelu. Riješili smo problem 7 na 6. Ovo je zadnja utakmica i želim javni odgovor kluba zašto napuštam Zagreb. Ako ne kažu istinu, neće biti dobro. Jer onda ću ja reći sve.

  Zagreb, 290918.
Arena Zagreb, Laniste.
Rukomet utakmica lige prvaka, 3. kolo, PPD Zagreb - Paris Saint Germain.
Na fotografiji: Trener PPD Lino Cervar.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
  Ranko Suvar / CROPIX
   

  - Posljednjih desetak godina stalno mi se nešto podmeće i zaista bih volio čuti zašto. Klubovi mi podmeću. Nikad nisam nikoga u životu napadao. A mene se stalno napada. Nije to u redu.

  Također valja istaknuti kako su u klubu sazvali izvanrednu press konferenciju u 13.00 sati na kojoj će biti direktor kluba Vedran Šupuković.

  Iz drugih medija