Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
PRAVILA SU PRAVILA

DVIJE LEGENDE HR RUKOMETA 'SPUSTILE VUJOVIĆA NA ZEMLJU' 'Ma sve je čisto k'o suza! Vuji je uvijek kriv netko drugi, nikad nije on!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. siječanj 2018. 21:41

Spornu situaciju sa završetka utakmice Slovenije i Njemačke (25:25) komentirali su i Goran Šprem te Mirza Džomba. Posebno je oči upao i ispad slovenskog izbornika Veselina Vujovića koji se teško mirio sa sudačkom odlukom koja je rezultirala remijem umjesto pobjedom Slovenije.

"Vuja je tip koji će se uvijek žaliti na suce. Uvijek mu je netko drugi kriv. Nikad on nije kriv. Čak i kad pobjeđuje, on nađe neku krivicu kod nekog drugog. Greška Sovenaca je što se nisu maknuli tri metra i to je to. Takva su pravila. Nijemci nisu imali šanse zabiti s centra i jednostavno su morali stati mirno na tri metra u blok i sve bi bilo ok", poručio je bivši hrvatski reprezentativac koji Euro u Hrvatskoj prati kao jedan od stručnih TV komentatora.

Na Šprema se kratko nadovezao i njegov kolega Mirza Džomba:

"Prvi put u tako važnoj utakmici vidjeli smo ovakvo pregledavanje snimke. Na kraju je Sloveniji oduzeta pobjeda, ali moram reći - pravila su pravila. To se mora poštivati. Sve smo vidjeli i meni je sve zapravo čisto k'o suza."

Linker
16. travanj 2024 13:45