PODRŠKA KAUBOJIMA

FOTO/VIDEO: SA SVIH STRANA PRISTIŽU SNAŽNE PORUKE PODRŠKE Hrvatski sportaši stali uz rukometaše uoči Srbije: 'Samo jako, glavu gore i bez straha!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. siječanj 2018. 18:59

Još nas manje od tri sata dijele do utakmice u Spaladium Areni i velikog derbija između reprezentacija Hrvatske i Srbije.

Dvorana je odavno rasprodana i nema sumnje da će naši 'Kauboji' s krcatih tribina dobiti svu moguću potporu nabrijanih navijača. A da nisu samo navijači zaokupljeni aktualnom rukometnom groznicom svjedoče nam brojne poruke potpore koje rukometašima šalju ostali hrvatski sportaši.

U satima uoči utakmice među onima koji su se odlučili dodatno ohrabriti rukometaše našlao se najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović, koji se javio video porukom preko Facebooka.

Uz onu novopečenog teškaškog profesionalca tu se našla i poruka Ivana Perišića koji se zagrijavao uz stihove pjesme 'Lupi petama', a iz Poljske se javio i Filip Ivić koji je uz fotografiju pred televizorom i dres Manuela Štrleka poželio sreću suigračima iz reprezentacije.

Podsjetimo i na to da bi se u Splitu trebao pojaviti i Mario Mandžukić koji će kratku stanku u Serie A iskoristiti kako bi bio uz rukometaše.

Instagram screenshot

Linker
18. travanj 2024 17:42