Foto: Damir Krajac / CROPIX
POTVRDILI DANCI

VIDEO: HRVATSKA BI SE MOGLA NAĆI U VELIKIM PROBLEMIMA! EHF pokrenuo disciplinski postupak protiv Červara: Lini prijeti izbacivanje s Eura!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. siječanj 2018. 16:07

Hrvatski izbornik Lino Červar mogao bi se zbog svog nesmotrenog poteza na utakmici Hrvatske i Bjelorusije (25:23) naći u velikim problemima. U trenutku kada je ostalo još samo osam sekundi do kraja susreta, Hrvatska je vodila 24:23, a gosti su u zagrebačkoj Areni krenuli u napad. Igrač Bjelorusije Karvatskij krenuo je po svojoj strani uz aut liniju, a u tom trenutku hrvatski izbornik Lino Červar malo ga je u zanosu 'zaštopao'.

Branio se Červar kako samo došlo do sudara u žaru borbe i to na mjestu gdje on uobičajeno 'hoda lijevo-desno', no kako pišu danski mediji koji su kontaktirali EHF, protiv Červara je pokrenut disciplinski postupak.

Danska televizija TV 2 piše kako im je EHF to potvrdio iako na službenim stranicama još uvijek ne piše ta vijest.

Spomenimo i kako je urednik iste televizijske kuće, točnije dijela koji prati samo rukomet Dan Philipsen izrazio nadu kako će EHF imati snage izbaciti Červara s Eura.

"Stvarno se nadam da će ga izbaciti jer je to ispravna stvar za napraviti, ali znam da se to najvjerojatnije neće dogoditi jer u EHF-u nema dovoljno muškaraca da izbace čovjeka koji je izbornik reprezentacije domaćina."

Linker
24. travanj 2024 02:18