Luka Gerlanc / CROPIX
FANTASTIČNA ATMOSFERA U VIŠNJIKU

HRVATSKI AS OTKRIO KLJUČ POBJEDE NAD SRBIJOM: 'ZA HRVATSKU SE IGRA DRUGAČIJE NEGO ZA KLUB' Povratnik u reprezentaciju bio je posebno posebno emotivan

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2019. 00:45

Sjajnu igru tijekom kvalifikacija Kauboji su okrunili pobjedom nad reprezentacijom Srbije u četvrtom kolu kvalifikacija za Euro 2020. U prepunoj dvorani zadarskog Višnjika hrvatski su rukometaši slavili s 27:23. Ovom je pobjedom hrvatska reprezentacija osigurala plasman na Europsko prvenstvo čak dva kola prije kraja kvalifikacija.

Marko Mamić bio je jedan od najboljih pojedinaca susreta, a na pitanje HRT-ova novinara da usporedi svoju igru u klubu i u reprezentaciji odgovorio je:

"Reprezentacija je nešto posebno, za Hrvatsku se igra drugačije nego za klub, igra se srcem i ne treba uspoređivati klub s repkom. Svi igraju rukomet danas, danas je rukomet izuzetno brza i zahtjevna igra. Nije bilo lako, ali na krilima fantastične publike došli smo do pobjede. Nadam se da ćemo ubrzo ponovno biti u Zadru." podijelio je svoje dojmove hrvatski rukometaš.

Ante Cizmic / CROPIX
CROPIX

Vratar Filip Ivić kao povratnik u reprezentaciju bio je posebno emotivan:

"Zahvalio bih Zadranima na prekrasnoj atmosferi. Čestitke i reprezentaciji Srbije. Ali najviše moram čestitati svojim suigračima! Imao sam jako tešku prošlu godinu, dvije teške operacije, ali sada sam tu sa svojim sjajnim suigračima, s ovom prekrasnom publikom i jedva čekam ponovno okupljanje. Hvala im svima na fantastičnoj atmosferi večeras!" poručio je presretni Ivić koji je svojim izvrsnim obranama uvelike pridonio slavlju u zadarskom Višnjiku.

Hrvatska će 2020. nastupiti na Europskom prvenstvu koje će se održati u Austriji, Švedskoj i Norveškoj.

Rezultati by SofaScore

Linker
27. travanj 2024 02:39