Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

SLUŽBENO PREDSTAVLJANJE

KAKAV DAN ZA PPD ZAGREB Kapetan Horvat potpisao produljenje, a stigla su i četiri pojačanja. Menadžer najavio dolazak hrvatskog reprezentativca

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 09.04.2018. u 17:44

 • Velik dan za PPD Zagreb. Hrvatski rukometni prvak službeno je objavio kako je kapetan Zlatko Horvat (33) potpisao novi ugovor, a predstavljena su i četiri nova pojačanja.

  "Presretan sam da ostajem u klubu u kojemu sam proveo cijelu karijeru. Sretan sam što ću završiti karijeru u mom Zagrebu u kojemu sam proveo više od polovice svog života. Nastavit ćemo raditi ono što najbolje znamo, a to je pobjeđivanje. Veselim se novim izazovima i nastavku rada u klubu", poručio je kapetan ekipe Zlatko Horvat, koji je potpisao trogodišnji ugovor.

  Novi igrač hrvatskog rukometnog prvaka su bosanskohercegovački kružni napadač Senjamin Burić, kao i povremeni reprezentativac Slovenije Gregor Potočnik koji igra na poziciji lijevog vanjskog. Njih dvoojica su bili prisutni na službenoj presici predstavljanja, a iako nisu bili prisutni predstavljeni su i David Mandić koji je došao iz Izviđača i Filip Vistorop koji je stigao iz Zrinjskog.

  Halil Jaganjac i Lino Červar
  Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

  Halil Jaganjac i Lino Červar

   

  "PPD Zagreb je najveći balkanski rukometni klub i klub koji uvijek ima velike ambicije i puca na ostvarenja najviših ciljeva. U tom smislu lako smo se našli, jer sam i sam takav da uvijek želim postići najbolji mogući rezultat. Primarni cilj je osvojiti duplu krunu u Hrvatskoj, a potom pokušati osvojiti i SEHA Gazprom ligu. U Ligi prvaka, svakako bih želio da napravimo iskorak, da prođemo skupinu i plasiramo se barem u osminu finala ovog prestižnog natjecanja", poručio je pri preuzimanju dresa s brojem 10 Senjamin Burić.

  Oglasio se i glavni menadžer kluba Božidar Jović koji je najavio dolazak novog pojačanja.

  "Uz spomenutu četvoricu naših novih igrača nije tajna da smo u fazi pregovora i s hrvatskim reprezentativcem Halilom Jaganjcem. On je igrač Metalurga i u narednih dvadesetak dana trebali bi postići dogovor s njegovim klubom. Što se tiče njega samoga on je i više nego spreman pridružiti se PPD Zagrebu, a riječ je o najboljem igraču svoje generacije. Vjerujem da ćemo s ovim kadrom igrati brži i moderniji rukomet te da ćemo uz malo sreće biti i pozitivno iznenađenje Lige prvaka", rekao je Jović, stoji na službenoj web-stranici kluba.

  Iz drugih medija