Foto: Damir Krajac / CROPIX
SEHA LIGA

LEGENDARNI SARAČEVIĆ ZADOVOLJAN NAMKON RUŠENJA VOJVODINE 'FIna pobjeda obzirom da je meni već pola igrača u glavama na priprema reprezentacija'

Piše: HinaObjavljeno: 17. prosinac 2017. 13:27

Rukometaši PPD Zagreba u 12. su kolu SEHA Gazprom lige u subotu u Varaždinu pobijedili Vojvodinu 35-25, a trener Zlatko Saračević na kraju je bio zadovoljan kako su odigrali igrači koji imaju manju minutažu te pobjedom kojom je na pozitivan način zaokružio prvih mjesec dana ovog mandata na klupi hrvatskog prvaka.

"Bilo je jako teško odigrati ovu utakmicu. Ovaj suludi ritam je donio to da gotovo svaki drugi-treći dan igramo utakmice i vidi se da skoro pola ekipe nemamo. Dosta je ozlijeđenih, dosta je umornih, pa sam odlučio odmoriti Vorija i Zlatka Horvata", rekao je Saračević nakon utakmice te zahvalio protivnicima na korektnoj igri kako bi se izbjegle ozljede.

"Mi ipak imamo širu klupu i ovog puta sam pustio neke igrače koji su dosad manje igrali da osjete i oni teren i na kraju su dobro reagirali", dodao je trener Zagreba.

Zagrebov vratar, Arian Jović, izjavio je da su tek u drugom poluvremenu "ubacili u višu brzinu".

"Razlog je što su se odmarali malo stariji i iskusniji igrači koji i u reprezentaciji moraju dati svoj dio. Na kraju je bilo kako smo htjeli i očekivali", rekao je Jović.

Trener Zagreba na kraju se osvrnuo i na psihološku zamku koju je nosila ova utakmica, posljednja u ovoj kalendarskoj godini za njegovu momčad.

"Meni je već pola igrača u glavama na priprema reprezentacija; petorica Hrvatske, dvojica Slovenije, jedan Srbije. Ipak, za kraj godine ovoj je bila fina utakmica i pobjeda, da zaokružimo mjesec dana koje smo odradili na pozitivan način", zaključio je trener Zagreba.

Linker
18. travanj 2024 22:42