Lino Červar
 Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
JESMO LI OSTALI BEZ DUVNJAKA?

LINO ČERVAR BIO JE UTUČEN KAO NIKAD PRIJE Izbornik nakon veličanstvene predstave protiv Srbije stigao sa zabrinjavajućim vijestima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. siječanj 2018. 23:29

Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je Europsko prvenstvo koje se održava u našoj zemlji pobjedom protiv Srbije 32-22 u rasprodanoj splitskoj Spaladium Areni.

Nažalost, sjajno raspoloženje pokvarila je ozljeda lista Domagoja Duvnjaka. Koliko je teška još ne zna nitko, ali lice izbornika Line Červara je bilo zabrinjavajuće. Duvnjak se u jednom trenutku na kraju utakmice srušio na terenu. Bez kontakta, bez ičega, kao da je osjetio grč i jednostavno se ispružio. Odnijeli su ga suigrači do klupe, Kajba ga je istretirao i on je kraj dočekao na nogama.

Novosti oko Domagoja Duvnjaka?

- Pobjedu je ipak zasjenila Duvnjakova ozljeda. Radi se o listu, a koliko je teška, znat ćemo tek nakon što obavi pregled. Mi smo ga taman željeli promijeniti trenutak prije ozljede, ali od velike buke u dvorani nismo uspjeli. Valjda je tako moralo bit.

Igra?

- Čestitam dečkima, igrali smo koncentrirano, ali ima još nedostataka. Naravno da je pobjeda uvjek draga, ali to je samo prva stepenica. U poteškoćama jača karakter i neka nam to bude još veći motiv za dalje. Dok smo igrali to je dobro djelovalo. Dobra tranzicija, atraktivno, ali ovo je samo jedna pobjeda. Djelovali smo kao tim. Zahvalio bih se publici i svim ljudima koji poštuju našu reprezentaciju. Borimo se. Nemamo vremena za slavlje, vraćamo se za dva dana.

Island?

- Island je pokazao kvalitetu. Pokazali su da su uporni i da igraju do kraja.

Linker
18. travanj 2024 17:52