Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
PRVA REAKCIJA IZBORNIKA

LINO ČERVAR NAKON OSIGURANJA EURA POSLAO EMOTIVNU PORUKU ZAHVALE 'Deset godina je prošlo i oni su to sve nadoknadili'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2019. 00:21

Hrvatski su rukometaši u prepunoj dvorani zadarskog Višnjika svladali reprezentaciju Srbije (27:23) i tom pobjedom osigurali nastup na Euru čak dva kola prije kraja kvalifikacija. Kauboji su kontrolirali cijeli susret u kojem su gubili tek na samom startu (0:2).

Nakon susreta za kamere HRT-a oglasio se izbornik hrvatske reprezentacije Lino Červar.

"Bila je i u Beogradu dobra igra naših. I kada bih rezimirao, mislim da su dečki pokazali želju i volju te zasluženo pobijedili u ovoj utakmici. Dečki su pokazali karakter, bila je to sjajna utakmica u Beogradu, nije bilo vrijeđanja, ali bilo je sjajno i ovdje u Zadru, moram zahvaliti Zadranima", rekao je Červar u prvoj izjavi nakon susreta.

"Bila je to prava utakmica, pravi fajt, kontrolirali smo cijeli susret. Mali Stepančić se ozlijedio, ali unatoč tome izvukli smo pobjedu. Moramo uvijek staviti kriterije malo više, do Eura moramo biti još jači i stvorili timsku igru koja će biti konkurentna svim reprezentacijama. Navijači su bili posebni, toliko ljubavi, toliko strasti, deset godina je prošlo od zadnjega gostovanja i oni su to nadoknadili. Što da im kažem osim velikog - hvala!", emotivno je poručio izbornik.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 13:07