Hrvatska - Srbija
 Vojko Basic / CROPIX / CROPIX
IZ SRPSKIH MEDIJA

MEDIJI U SUSJEDSTVU RAZOČARANI NAKON PORAZA, ALI I ŠOKIRANI JEDNIM DETALJEM 'Ovo je nevjerojatno: Hrvati zviždali svom rukometašu jer je branio Srbe'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. siječanj 2018. 00:33

Hrvatska je na sjajan način započela svoj put na ovogodišnjem Europskom prvenstvu. S velikih deset razlike (32-22) u Spaladium Areni stradala je Srbija.

I dok hrvatski navijači i mediji slave odličnu predstavu naših rukometaša, ali i atmosferu s tribina koja ih je nosila tijekom cijelog susreta, u susjednoj Srbiji vlada razočaranje.

Prema ono što smo izvukli iz susjednih medija dalo bi se iščitati da tamo i nisu toliko iznenađeni ovakvim ishodom, a u prvi plan stavljaju se i zvižduci koji su dočekali njihove igrače, ali i našeg Domagoja Duvnjaka koji je prije početka utakmice navijače pozivao na fer i korektno ponašanje.

"Nevidljivi golmani, anemična obrana, debakl Srbije!" - glasio je naslov na B92 portalu.

"KAOS U SPLITU NA UTAKMICI HRVATSKA - SRBIJA: Orlovi izgorjeli u paklu Spaladium Arene na startu Europskog prvenstva" - utakmicu je opisao Kurir koji je imao i tekst posvećen zbivanjima uoči samog početka i to pod naslovom - "SKANDAL U SPLITU: Hrvatski navijači izviždali Bože pravde, ali i svog rukometaša koji ih je pozvao da ne vrijeđaju srpske rukometaše"

Iz Blica pak nisu iznenađeni ovim ishodom - "BEZ IZNENAĐENJA Rukometaši Srbije poraženi od Hrvatske na startu EP", glasio je naslov njihovog izvještaja, a baš kao i drugi susjedni mediji dio prostora su posvetili već spomenutim zvižducima - "OVO JE NEVJEROJATNO Hrvati zviždali i svom rukometašu jer je branio Srbe", glasio je naslov na ovu temu.

Linker
20. travanj 2024 01:14