Ivanicgrad, 130718.
Rukomet, juniori, prijateljska utakmica Hrvatska - Slovenija.
Na fotografiji: Vladimir Vujovic, izbornik.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjevic / CROPIX

JUNIORSKO EUROPSKO PRVENSTVO

MLADI RUKOMETAŠI PROPUSTILI VELIKU PRILIKU NA EUROPSKOM PRVENSTVU Sutra već kreću u utakmicu kojom bi popravili dojam

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 24.07.2018. u 16:16

 • U susretu prvog kola skupine 2 drugog kruga EP-a rukometaša u Celju, hrvatska muška juniorska reprezentacija je izgubila od Francuske 28-37 i tako ostala bez izgleda za plasman u polufinale.

  Aktualni svjetski i europski prvaci vodili su cijelu utakmicu, a iako su izabranici Vladimira Vujovića prijetili nisu ih uspjeli ozbiljnije ugroziti.

  Najbolji strijelci u hrvatskim redovima bili su Ivan Martinović s osam, Halil Jaganjac sa sedam, te Vito Bahtijarević sa šest postignutih pogodaka. Kyllian Villeminot zabio je sedam, a Gael Tribillon i Noah Gaudin su dodali po šest pogodaka za Francusku.

  "Želim čestitati svojim dečkima na borbenosti i želji jer smo to pokazali kroz svih 60 minuta. Nažalost, imali smo previše tehničkih grešaka i loše reakcije u obrani i napadu su nas dovele do ovakvog rezultata. Sad moramo dići glave jer već sutra imamo novu utakmicu. Probat ćemo to dobiti da bar malo zakompliciramo stvari u skupini, a potom nam slijedi borba za plasman," kazao je Vito Bahtijarević.

  Hrvatska je trenutačno na začelju skupine bez bodova, dok Portugal, Španjolska i Francuska imaju po dva boda. Večeras se još sastaju Španjolska i Portugal koji su u drugi krug prenijeli po dva boda.

  Tagovi
  Iz drugih medija