Ante Cizmic / CROPIX
SAD JE SVE JASNO

NA POMOLU VELIKI POVRATAK U HRVATSKU REPREZENTACIJU! RUKOMETNA LEGENDA MOLI ZA 'OPROST' Evo što je u pismu priznao i napisao Manuel Štrlek

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2020. 14:44

Manuel Štrlek želi se vratiti u reprezentaciju. Potvrdio je to Hrvatski rukometni savez koji je tu vijest, molbu, objavio na svojim web stranicama:

"Ja Manuel Štrlek ovim dopisom molim skupštinu HRS-a i upravni odbor da ukine odluku vezanu uz moje neigranje za hrvatsku rukometnu reprezentaciju nakon što sam svojom odlukom odbio igrati", napisao je Štrlek molbu i poslao je Savezu.

Hrvatski rukometni savez otkrio je da će Upravni odbor u najskorije vrijeme razmotriti molbu, a zatim će je proslijediti Skupštini ako bude odgovor pozitivan.

Početkom prosinca Štrlek je dao intervju za SN u kojem je otkrio da neće igrati na Euru 2020.

"'Jednostavno, nismo se našli i ja sam odlučio povući potez, to je dio koji je bitno reći. Razgovarali jesmo, iskreno, potpuno otvoreno izbornik i ja, ne samo jednom. Rekli smo jedan drugom što nam je na duši i ja to ne bih iznosio pred javnost, jer kako god, godinama smo radili skupa, napravili puno toga i mislim da bilo kakvo širenje priče u smjeru koji može samo odmoći nema nikakvog smisla.", rekao je tad i još dodao:

"Ja nisam tu, ali sam srcem i dušom uz reprezentaciju i želim im da osvoje zlato i da se skupa veselimo. Imamo odlične igrače na mojoj poziciji, tu nema nikakve dvojbe', kazao je Manuel Štrlek.

Hrvatska je osvojila srebro na navedenom prvenstvu i bez do tad nezamjenjivog na lijevom krilu.

Split, 140118.
Spaladium Arena.
Europsko rukometno prvenstvo, EHF Euro Croatia 2018.
Rukometna utakmica 2. kola, skupine A, Hrvatska - Island.
Na fotografiji: Manuel Strlek
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Cizmic / CROPIX

Linker
24. travanj 2024 23:32