Goran Mehkek / CROPIX
SREBRNI RUKOMETAŠI

NAKON 15 SATI PUTOVANJA UMORNE RUKOMETAŠE DOČEKALI OBITELJ I PRIJATELJI, JEDAN OD NAJBOLJIH PORUČIO 'Ponosan sam na sve i tužan što se rastajemo'

Prvotno su trebali u Zagreb sletjeti u 18:40, a stigli su tek iza 23 sata.
Piše: Filip OžboltObjavljeno: 30. srpanj 2019. 11:38

Srebrni hrvatski rukometaši stigli su na zagrebački aerodrom Franjo Tuđman nakon 15 sati, što čekanja, što vožnje, od Španjolske do Hrvatske

Ipak, osmijeh na lica 17-orice igrača i izbornika Davora Dominikovića izmamio je doček obitelji, prijatelja i mnogobrojnih novinara što je odmah izbrisalo sav umor od puta i dugotrajnog turnira.

Zaviorila se i hrvatska zastava, nekima od igrača bili su posvećeni i transparenti, a u ime HRS-a dočeku su prisustvovali predsjednik Grahovac i direktor reprezentacije Igor Vori.

Ponosno su igrači pokazivali trofej i medalje osvojene u Španjolskoj gdje su tek u finalu pokleknuli protiv Francuske, a sve je na dočeku stalo u nekoliko rečenica jednog od najboljih na turniru Halila Jaganjca.

- Pokazali smo da smo prava klapa. Ovo nam je bio posljednji zajednički turnir i za sve nas bio je jako emotivan, pomalo i tužan jer se sada rastajemo. Ponosni smo na ono što smo ostvarili jer mnogi ovo od nas nisu očekivali kada smo krenuli put Španjolske - kazao je igrač Nexea koji će na zasluženih tjedan dana odmora prije no što započne s pripremama.

Linker
19. travanj 2024 09:58