Handball - Men's EHF European Handball Championship - main round Group I - Croatia v France - Arena Zagreb, Zagreb, Croatia - January 24, 2018. Croatia’s head coach Lino Cervar reacts. REUTERS/Marko Djurica
REUTERS/Marko Djurica

MLADA HRVATSKA

NEKA NOVA ČERVAROVA HRVATSKA LOVI POBJEDU NA MEDITERANSKIM IGRAMA 'Očekujem glad za pobjedama, očekujem borbu, ali i da su ponizni i skromni'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 21.06.2018. u 11:28

 • Hrvatska muška rukometna reprezentacija, zajedno sa ostalim hrvatskim sportašima, otputovala je u španjolsku Tarragonu gdje će se od 22. lipnja do 1. srpnja održati Mediteranske igre.

  Hrvatsku u skupini B očekuju susreti protiv Italije i Alžira. Protiv Italije će igrati 23. lipnja u 10 sati, a dan kasnije u 12 sati Hrvatska će igrati sa Alžirom. Izbornik Lino Červar istaknuo je da očekuje borbu i glad za pobjedama.

  "Na papiru bismo trebali biti favoriti bez obzira na to što će oni doći s kompletnom seniorskom reprezentacijom. Međutim, to je samo na papiru, jer često pobjeđuju autsajderi. Na nama je da damo sve od sebe i da opravdamo odlazak u Španjolsku", istaknuo je, kako je objavio u četvrtak Hrvatski rukometni savez, izbornik Lino Červar.

  Hrvatski izbornik zadovoljan je odrađenim pripremama, a od pomlađene reprezentacije očekuje zalaganje i borbu:

  "Trebamo se prepustiti entuzijazmu i zadovoljstvu da smo tamo. Mladi trebaju biti zajedno i ne moraju biti opterećeni ni sa čime. Trebaju samo dobro igrati pa će rezultat doći sam od sebe. Očekujem glad za pobjedama, očekujem borbu, ali i da su ponizni i skromni, sve ono što krasi mlade ljude. To je bitno za našu budućnost, da širimo krug kandidata za seniorsku reprezentaciju. Zna se da reprezentaciji treba poneki mladi igrač koji će dati dodatni entuzijazam i energiju, koja često zna nedostajati. Vjerujem u njih i nećemo razočarati u Tarragoni".

  Iz drugih medija