CROPIX
PIŠE TELEGRAF

NOVI SKANDAL TRESE SRBIJU! IZBORNIK OPTUŽIO IGRAČE Tulumarili po zagrebačkim kafićima, a neki su 'pobjegli' iz Hrvatske i prije završetka turnira

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. veljača 2018. 18:20

Srpska rukometna reprezentacija nije se proslavila na Europskom prvenstvu koje je nedavno odigrano u Hrvatskoj.

U šest odigranih utakmica upisala je pet poraza, između kojih je onaj protiv Hrvatske (22:32), a na kraju su završili na 12. mjestu.

Srpski Telegraf navodi da je izbornik srpske reprezentacije Jovica Cvetković Rukometnom savezu Srbije podnio izvještaj s Eura, a da je u njemu sve puno disciplinskih prekršaja njegovih igrača. Posebno se na udaru našla četvorka - Petar Nenadić, Darko Đukić, Dobrivoje Marković i Nemanja Zelenović.

Cvetković je navodno za njih napisao da su tulumarili po zagrebačkim kafićima, a neki su navodno rezervirali i povratne karte prije završetka treće utakmice u prvoj fazi natjecanja.

"Neugodnim iznenađenjima nije bilo kraja. Prije odlučujuće utakmice protiv Islanda Petar Nenadić se u intervjuu na danskoj televiziji izjasnio kako više neće nastupati za reprezentaciju. Istovremeno sam saznao da je sedam igrača rezerviralo avionske karte za povratak u Beograd nakon prve faze natjecanja", stoji navodno u Cvetkovićevom izvještaju.

Igrači su ostali zatečeni ovakvim izvještajem. Darko Đukić je ostao u šoku.

"Ništa od toga nije istina. Ja nisam izašao ni jednu večer. To može potvrditi i moj cimer Nemanja Ilić, kao i Petar Nenadić. Upire prstom u nas, a mi smo bili najbolji strijelci kvalifikacija i odveli smo Srbiju na Europsko prvenstvo", dodao je Đukić.

Linker
20. travanj 2024 05:11