Foto: Marko Todorov / CROPIX
POTPISAO NA TRI GODINE

POSLJEDNJE UTAKMICE HOBOTNICE NA VRATIMA ZAGREBA 'Ponuda je bila takva da Stevanoviću nismo željeli raditi problem'

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 06. prosinac 2016. 16:07

Vijest dana iz PPD Zagreba potpis je trogodišnjeg ugovora Ivana Stevanovića za švicarski Schaffhausen. Popularni Stivi, koji je u Zagrebu branio sezone karijere, postao je reprezentativac, a na kraju sezone odlazi u Švicarsku.

- Dogovorili smo se na tri godine, ja zadovoljan. Klub je dugo u Europi, ima zapažen rejting, igra Ligu prvaka, dobro je organiziran... - kaže Stivi.

- Ponuda je takva da Stevanoviću nismo željeli raditi problem, a nakon svega, s 35, zaslužio je tako nešto - reći će sportski direktor zagrebaša Božidar Jović.

Zagreb, 221016.
Arena Zagreb.
Utakmica 5. kola skupine B Lige prvaka za rukometase izmedju PPD Zagreb i Vardara.
Na fotografiji: Silvijo Ivandija, Ivan Stevanovic.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Ivandija i Stevanović

Oglasio se i veliki gazda Schaffhausena Giogio Behr koji kaže:

- Doveli smo vratara koji radi razliku, iskusan je i ima zapažen rejting na međunarodnoj razini kojoj težimo.

Teško pronaći zamjenu

Treba reći da Stevanović ima 34, da će u Schaffahausen otići s 35 i s tri godine ugovora zaslužiti sve. A Zagreb će morati po novog vratara. Pod ugovorom su Skok i Jović i za iduću sezonu, no plan je ipak dovesti vratara koji će biti pojačanje. Neće biti lako pronaći adekvatnu zamjenu, ali koliko se god činilo nemogućim, zagrebaši bi mogli ponuditi posao Mirku Aliloviću, kojeg u Veszpremu ne tretiraju uvijek kako zaslužuje. Od ostalih reprezentativaca ili kandidata Pešić je produžio u Brestu, Ivić tek startao u Kielcu, Šego u Szegedu, Ašanin u Sportingu, Šunjić je sretan u Creteilu. A možda se Zagreb odluči i za neku mlađu opciju iz domaće lige, što ne bi bilo iznenađenje.

Zanimljiv je SEHA tjedan pred zagrebašima. Danas će gostovati u Velenju protiv Gorenja, koje su doma svladali. Nakon toga u subotu će u Varaždinu od 17 sati ugosti Veszprem, a sljedeći utorak u Varaždin će u isto vrijeme doći i Vardar. Nakon toga će im do kraja polusezone ostati tek gostovanje u Veszpremu 20. prosinca.

Linker
24. travanj 2024 05:20