Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
ZADNJE KOLO SEHA LIGE

PPD ZAGREB IDE PO POBJEDU PROTIV MEŠKOVA Kontrec poručio: 'Rezultatski nam utakmica ne znači puno, ali važna nam je za samopouzdanje prije Veszprema'

Piše: HinaObjavljeno: 14. ožujak 2017. 17:57

Iako posljednja utakmica SEHA lige prije Final foura u četvrtak u Varaždinu protiv Meškova iz Bresta rezultatski ništa ne znači, važna je zbog samopouzdanja momčadi, rekao je u utorak igrač PPD Zagreba Tin Kontrec na konferenciji za novinare u varaždinskoj Areni.

PPD Zagreb će u utorak odigrati pretposljednju utakmicu prvog dijela SEHA lige u slovačkom Prešovu protiv Tatrana, a u četvrtak od 18 sati posljednju protiv bjeloruskog Meškova u varaždinskoj Areni. Zagreb je već osigurao nastup na završnom turniru SEHA lige.

„Rezultatski nama utakmica ne znači puno, ali važna nam je za samopouzdanje prije dvije utakmici u Ligi prvaka s Veszpremom. Ukoliko dobijemo Meškov, Celje će na završnicu SEHA lige. Ukoliko Meškov dobije nas, on je na završnici“, rekao je igrač Zagreba Tin Kontrec i dodao da imaju dužnost prema varaždinskoj publici odigrati utakmicu maksimalno ozbiljno.

„Vjerujem da će Varaždinci, i ne samo oni, doći u velikom broju. Iskustva su ovdje odlična, sa završnicom SEHA lige prošle godine kada su bodrili od početka do kraja i dali nam veliki vjetar u leđa“, kazao je Kontrec kojeg varaždinski ljubitelji rukometa dobro znaju iz vremena kada je igrao za premijerligaša GRK Varaždin 1930.

PPD Zagreb s bjeloruskom ekipom odigrao je tri utakmice ove sezone. Dvaput je završilo bez pobjednika, jednom je slavio Meškov. Na to je upozorio i pomoćni trener Vladimir Jelčić.

„To je momčad o kojoj možemo reći samo najbolje, top momčad s kvalitetnim pojedincima. Po mojoj procjeni imaju kvalitetu da prođu i Flensburg u Ligi prvaka“, rekao je Jelčić i potvrdio da je na večerašnju utakmicu u Prešov otišao kombinirani sastav kako bi se neki igrači odmorili te potom odigrali kvalitetno protiv Meškova.

Linker
16. travanj 2024 22:39