Stipe Mandalinić
 Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
PPD ZAGREB NA GUBITKU

RASTE HRVATSKA KOLONIJA U FÜCHSEU Hrvatski reprezentativac i najbolji strijelac Lige prvaka prelazi u redove vodeće momčadi najjače lige svijeta!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. studeni 2017. 17:14

Hrvati su u njemačkom Füchseu sve popularniji. Uz Marka Kopljara, Jakova Gojuna i Drage Vukovića Lijepa naša će od 1. siječnja 2018. godine imati predstavnika i u Stipi Mandaliniću.

Vodeća momčad bundeslige predstavila je 25-godišnjeg Splićanina koji je u dresu PPD Zagreba s 44 gola prvi strijelac Lige prvaka. Udijeljen mu je dres s brojem 9, a predstavio ga je direktor kluba.

"Izrazito smo sretni što smo uspjeli dovesti tako dobrog igrača. S Mandalinićem u momčadi naša će napadačka igra dobiti jednu puno višu dimenziju", rekao je direktor Füchsea nakon kojeg se obratio i hrvatski igrač:

"Oduševljen sam klubom i ljudima koji ga vode. Sve je ovdje uistinu na jednoj vrhunskoj razini. Momčad ima ogromne potencijale i na pravom je putu da postane najbolji klub Europe. Upravo zato sam se odlučio za Füchse iako sam imao i neke druge ponude. Želim se dokazati u najboljoj ligi na svijetu", rekao je Mandalinić.

Linker
24. travanj 2024 01:52