Austrija, Graz, 130120.
Europsko rukometno prvenstvo.
Utakmica skupine A, Hrvatska - Srbija.
Na fotografiji: hrvatski igraci
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Čizmić/Cropix

DRUGI DIO EURA

A SADA IDEMO U BEČ! POGLEDAJTE KAKO HRVATSKA MOŽE DO POLUFINALA Drugi krug otvaramo u četvrtak, saznajte kada sve i protiv koga igramo

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 13.01.2020. u 22:25

 • Nakon što su završena natjecanja u skupinama A i C europskog rukometnog prvenstva, poznate su četiri reprezentacije koje će igrati u skupini I drugog kruga, a među njima je i Hrvatska.

  Hrvatska je završila natjecanje u skupini A s tri pobjede i u drugi krug prenosi dva boda.

  Osim Hrvatske u skupini I igrat će i Španjolska, Njemačka, te Bjelorusija. Hrvatska i Španjolska sele u Beč sa po dva boda, dok Njemačka i Bjelorusija kreću s nulom.

  Posljednja dva suparnika u drugom krugu natjecanja Hrvatska će doznati u utorak kada su na rasporedu susreti trećeg kola u skupini B.

  U zadnjem kolu igrat će Austrija i Sjeverna Makedonija, te Ukrajina i Češka.

  Na ljestvici vode Austrijanci sa četiri boda, Češka i Sjeverna Makedonija imaju po dva boda, dok je na začelju Ukrajina bez bodova.

  Prvu utakmicu drugog kruga Hrvatska će imati 16. siječnja protiv pobjednika skupine B. U subotu slijedi susret protiv Njemačke, u ponedjeljak 20. siječnja je ogled protiv B2, a u zadnjem kolu, 22. siječnja slijedi hrvatsko - španjolski okršaj. Dvije prvoplasirane momčadi iz nove skupine proći će u polufinale.

  Rezultati by SofaScore
  Iz drugih medija