COLOGNE, GERMANY - JANUARY 21: Head coach Lino Cervar of Croatia reacts during the 26th IHF Men's World Championship group 1 match between Croatia and Germany at Lanxess Arena on January 21, 2019 in Cologne, Germany. (Photo by Jörg Schüler/Getty Images)
Jörg Schüler/Getty Images

BEZ IMALO PREMIŠLJANJA

HOĆE LI ON BITI NASLJEDNIK LINE ČERVARA? Legenda hrvatskog rukometa potvrdila: 'Da, jasno da želim biti izbornik!'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 14.01.2020. u 20:36

 • Legendarni hrvatski vratar Vlado Šola gostovao je u podcastu RTl-a te odgovarao na pitanja o hrvatskoj reprezentaciji koja tenutno nastupa na Europskom prvenstvu.

  Neizbježno pitanje bilo je ono o herojskom nastupu našeg vratara Marina Šege koji je protiv Srbije skupio 16 obrana.

  "Vratari su uvijek u prvom planu, i onda kada brane dobro, a pogotovo kada brane slabije. Način igre koji gaji Lino Červar podrazumijeva mali brolj primljenih golova, a tu obrana i vratari igraju ključnu ulogu", rekao je Šola pa najavio drugi krug natjecanja u kojem će Hrvatska igrati i protiv Njemačke i Španjolske.

  Zagreb, 100208.
Rukomet, liga prvaka: CO Zagreb - Portland San Antonio (29:23) u Domu sportova.
Vlado Sola slavi pobjedu.
Foto: Dragan Matic / Cropix
  Dragan Matic / Cropix

    

   

  "Španjolci igraju izuzetno kvalitetan i atraktivan rukomet, što me iznenadilo. Nijemci su Nijemci. Osciliraju, ali su jako kvalitetni i to će pokazati. Mi smo dugo u samom vrhu i naravno da želimo zlato. Ali mi smo Hrvatska, ne smijemo se zamarati s tim tko je s druge strane, imamo svoju filozofiju i igru i to je to" rekao je beskompromisni Šola pa na kraju bez puno premišljanja otkrio i ono najvažnije - da li želi postati izbornik nakon odlaska Line Červara.

  "Jasno da želim, a ako će me i oni htjeti, valjda će me pozvati na razgovor", zaključio je Šola kratko i jasno.

  Rezultati by SofaScore
  Iz drugih medija