Foto: Neja Markicevic / CROPIX
SVI NA DOČEK

KADA ĆEMO DOČEKATI RUKOMETAŠE? Metropola je spremna za novu grandioznu feštu, čeka se samo točno vrijeme dolaska! Zasad je poznat jedan ključan detalj

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. siječanj 2020. 12:53

Još uvijek nema službene potvrde oko termina dočeka hrvatskih rukometaša koji se s nedjelje na ponedjeljak vraćaju s Europskog prvenstva, točnije sa završnice u Stockholmu. Naravno, vodstvo Hrvatskog rukometnog saveza na dan finala EURA protiv Španjolske ima i "pametnijeg posla", svi se trebaju maksimalno koncentrirati na utakmicu...

Još u tijeku subote javnošću je prokolala informacija da se Kauboji s prvenstva vraćaju odmah nakon finala, što je točna i za sada jedina sigurna vijest. Dakle, nema spavanja u Švedskoj već se nakon ceremonije proglašenja i ostalih formalnosti u dvorani i hotelu odmah ide na aerodrom.

Teško je s maksimalnom preciznošću reći kada će čarter s rukometašima i pratećim osobljem uzletjeti sa štokholmskog aerodroma, ali pretpostavka je da bi se u zagrebačkoj zračnoj luci mogao naći oko ponoći. Ne treba dvojiti da će, naročito ako se kući vrate sa zlatom, onaj neslužbeni doček biti već na Franji Tuđmanu, ali iz Saveza su najavili i onaj "pravi" doček u ponedjeljak.

On bi se, opet prema pretpostavkama trebao dogoditi negdje oko podneva, ali potvrdu te informacije javnost također čeka. Iz Mostara su pak, za taj dio reprezentativnog "kolača" najavili doček na tamošnjem Vojničkom igralištu za 19 sati.

Linker
26. travanj 2024 04:17