Ante Cizmic / CROPIX
EMOTIVNA PORUKA UOČI UTAKMICE

MANUEL ŠTRLEK SE NAPOKON JAVIO Evo kako je odbačena rukometna legenda odgovorila na priču Zorana Gopca i izazvala reakciju Duvnjaka i društva

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. siječanj 2020. 18:52

Uoči utakmice utakmice drugog kruga Europskog prvenstva između Hrvatske i Austrije u Beču, nakon tjedana šutnje napokon se javio odbačeni hrvatski reprezentativac Manuel Štrlek. Legendarnog lijevog krila nema na Euru, Lino Červar nije ga uvrstio na popis putnika, a njegovu situaciju je objasnio Zoran Gobac prije početka natjecanja.

"U Zadru je na Skupštini HRS-a donesena odluka što će se dogoditi s igračima koji samovoljno otkazuju igranje u reprezentaciji. Zbog čega smo donijeli odluku? Zato što je Skupština koja je najveće tijelo HRS-a i zato što bi se počelo događati da igraju kad hoće, a ne kada ih se zove. Izbornik Červar i direktor Vori su s mojim dopuštenjem obavili razgovore sa Štrlekom i ja samo mogu reći da je Štrlek odabrao put bez povratka kada je riječ o igranju u reprezentaciji. Nema tu priče novi izbornik, pa ću se vratiti. Ne želimo nikoga siliti, ali moramo biti svjesni da su igranjem za reprezentaciju postigli bolje ugovore.Ono što su naše mogućnosti ćemo pružiti", rekao je Gobac prije početka prvenstva.

Štrlek mu je danas neizravno odgovorio, ali i poslao poruku reprezentaciji i cijeloj hrvatskoj sportskoj javnosti.

"Dragi moji prijatelji i suigrači, želim vam svu sreću. Večeras imate moju maksimalnu podršku, vaš sam najveći navijač! Igrate odlično i samo tako nastavite do kraja! Ako me u budućnosti reprezentacija bude trebala, ja sam spreman! Ajmo Hrvatska!", napisao je Štrlek na svom Instagram profilu uz fotografiju slavlja s hrvatskom reprezentacijom.

Neki od suigrača su mu odmah odgovorili. Igor Karačić mu je napisao 'Mašina', a Domagoj Duvnjak dodao dva srca.

Linker
23. travanj 2024 04:10