FLENSBURG, GERMANY - APRIL 24: Jim Gottfriedsson (R) of SG Flensburg-Handewitt challenges Petar Nenadic (L) of Telekom Veszprem during the VELUX EHF Champions League quarter final first leg match between SG Flensburg-Handewitt and Telekom Veszprem at Flens-Arena on April 24, 2019 in Flensburg, Germany. (Photo by Oliver Hardt/Bongarts/Getty Images)
Oliver Hardt/Bongarts/Getty Images

Petar Nenadić (skroz lijevo)

POZIV NA PROMJENU

VAPAJ BIVŠEG SRPSKOG REPREZENTATIVCA I NAJBOLJEG IGRAČA EUROPE 'Ovo više nema smisla, dotakli smo dno odavno, sad grcamo u mulju!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 15.01.2020. u 11:18

 • Petar Nenadić, srpski rukometaš i najbolji igrač Europe za 2019. godinu koji je osvojio nagradu EHF-a za najboljeg pojedinca u Ligi prvaka, za Sportski žurnal je komentirao igru Srbije na Europskom prvenstvu.

  Nenadić, inače igrač Veszprema, za srpsku reprezentaciju koja je na Euru u tri nastupa doživjela isto toliko poraza, ne igra već dvije godine.

  "Svega sam se nagledao u dresu reprezentacije i svašta sam doživio. Atmosfera je uvijek bila dobra. Osim Vranješa i Hasanefendića, nismo imali pravog i stabilnog trenera. Dovodite nam više pravog trenera i da svi krenemo nešto raditi", zavapio je Nenadić.

  "Svaki siječanj ista priča. U 15 godina smo samo dva puta prošli drugi krug i toga je stvarno dosta. Rezultat u Grazu je slika i prilika našeg rukometa koji u zadnjih 20 godina ne funkcionira. Sport nam vode pogrešni ljudi koji nemaju plana i cilja. Hoće li netko napokon  preuzeti odgovornost za propast srpskog rukometa? Ovo više nema smisla. Mi više nemamo ništa, dotakli smo dno odavno, sad grcamo u mulju", poentirao je 33-godišnji Nenadić koji je sa srpskom reprezentacijom osvojio srebro na Euru 2012. godine.

  Rezultati by SofaScore
  Iz drugih medija