Ante Cizmic / CROPIX CROPIX
TO JE NAJVAŽNIJE

VIDEO: VELIKO OLAKŠANJE U TABORU HRVATSKE REPREZENTACIJE Junak Karačić u posebnom videu poslao Hrvatskoj emotivnu poruku uoči polufinala

Hrvatska će u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva igrati u petak od 18:30 u Stockholmu protiv Norveške, a najljepša vijest uoči te utakmice je povratak junaka ogleda sa Španjolskom Igora Karačića.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. siječanj 2020. 09:16

Na samom kraju utakmice Hrvatske i Španjolske koja je završila remijem (22:22), Karačić je u jednom duelu s Dušebajevom zaradio bolan udarac u koljeno te izašao iz igre i više se nije vratio.

Hrvatska je tim trenucima ostala bez prvog mjesta u skupini, ali još je teže pala mogućnost da strijelac čak 10 pogodaka neće zaigrati u polufinalu protiv Norvežana. Nasreću, jutros je to demantirao sam Karačić.

"Apsolutno nikakva je mogućnost da propustim polufinale. Ako treba, igram i s jednom nogom. Sve je u redu, ne brinite se", poručio je Karačić u snimci koju je objavio fizioterapeut reprezentacije Damir Kajba.

Više o stanju koljena znat će se danas, nakon detaljnih liječničkih pregleda, ali sada je najvažnije da se Kara osjeća dobro te da je spreman za polufinale.

Linker
19. travanj 2024 08:29