Ante Cizmic / CROPIX CROPIX
EHF DONIO ODLUKU

ZNAMO KADA KREĆEMO PO ZLATO, ZNAMO I TKO ĆE NAM SUDITI, ČEKAMO JOŠ SAMO PROTIVNIKA Pogledajte kada u nedjelju morate bodriti Kauboje!

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 24. siječanj 2020. 21:37

EHF je uoči susreta završnice odredio sudačke parove za sve utakmice. Finale će Kaubojima tako suditi makedonski par Slave Nikolov i Gjorgji Načevski, susret za treće mjesto u kojem će se naći Norveška pak Nijemci Lars Geipel i Marcus Helbig, a dvoboj za peto mjesto švedski par Mirza Kurtagic i Mattias Wetterwik.

Veliko finale igra se u Stockholmu u nedjelju od 16.30 sati. Hrvatska čeka pobjednika iz drugog polufinala u kojem igraju Španjolska i Slovenija.

Matija Gubica i Boris Milošević, koji su na prošlom SP-u sudili i finale i jednu polufinalnu utakmicu, na ovom su Euru dobili samo dvije utakmice u 2. krugu (Island - Švedska i Portugal - Švedska). Budući da je naša reprezentacija ušla u završnicu, logično je da ne sude polufinalne dvoboje, ali su, recimo, mogli dobiti onaj za peto mjesto.

Naš drugi par, Dalibor Jurinović i Marko Mrvica, bio je određen samo za susrete prvog kruga, a sudili su dvoboje BiH - Francuska i Mađarska - Rusija.

Linker
19. travanj 2024 01:20