Foto: Ante Cizmic / CROPIX
OZBILJAN REZULTAT

RUKOMETNI KLUB IVANA BALIĆA I PERE METLIČIĆA NAPRAVIO PRVI VELIKI USPJEH I ZAPRIJETIO ZAGREBU 'Naš kub je malen i skroman, ali istovremeno i velik'

Piše: HinaObjavljeno: 16. svibanj 2018. 14:34

Splitski rukometni klub Balić-Metličić, kojeg vode proslavljeni hrvatski rukometaši Ivano Balić i Petar Metličić, priopćio je u srijedu kako j iznimno zadovoljan uspjehom svoje kadetske momčadi koja je u minulom prvenstvu Hrvatske osvojila drugo mjesto izgubivši u finalu od kadetske momčadi PPD Zagreb rezultatom 24:19.

"Ovo je nagrada svima u klubu i sigurno će ovaj rezultat pomoći da i drugim generacija pokažemo put i način kako se dolazi do uspjeha," izjavio je trener splitske kadetske momčadi Petar Metličić.

Seniorska momčad rukometnog kluba Balić-Metličić se natječe u 2. Hrvatskoj rukometnoj ligi (Jug).

"Naš kub jeste malen i skroman, ali istovremeno i velik, jer po rezultatima u mladim kategorijama uz rame smo s velikim hrvatskim prvoligašima," rekao je Metličić.

Igrač rukometnog kluba Balić-Metličić i kadetski reprezentativac Hrvatske Mateo Maraš je na minulom završnom turniru kadetskog prvenstva Hrvatske, na kojem je u Umagu nastupilo osam najboljih kadetskih momčadi, je sa 34 gola bio najbolji strijelac turnira i uvršten je u najbolju sedmorku prvenstva.

Kako su istakli u rukometnom klubu Balić-Metličić s kadetima splitstke momčadi rade Petar Metličić, Ivano Balić, Dalibor Anušić i Venio Losert, proslavljeni hrvatski rukometaši, osvajači brojnih medalja na najvećim svjetskim natjecanjima

"Oni svojim naporima stvaraju nove mlada talente splitskog sporta koji svojim uspjesima potvrđuju kako su sposobni usvajati rukometna znanja koja na njih prenose ovi stručnjaci," priopćili su iz rukometnog kluba Balić-Metličić.

Linker
19. travanj 2024 18:39