Duvnjak
 Ante Cizmic / CROPIX / CROPIX
ODLIČNE VIJESTI I ZA ČERVARA

SJAJNE VIJESTI ZA HRVATSKU! VRATIO SE JEDAN OD NAJBOLJIH NA SVIJETU Pobrao ovacije publike: Duvnjak zaigrao nakon agonije duge sedam i pol mjeseci

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 02. prosinac 2017. 23:41

Sjajna vijest iz Kiela. U redovnom kolu Bundeslige svladali su Hüttenberg 33:24, a u pobjedi domaćina 3 gola je zabio naš Domagoj Duvnjak koji se tako vratio nakon sedam i pol mjeseci. Nije stratao u počenoj sedmorki, ušao je u 22. minuti, a na Kielovom twitter profilu osvanulo je 'Dule is back'! Ušao je uz ovacije publike, trebalo mu je nešto vremena da se prilagodi situaciji i onda je krenulo.

Fabian Schönburg vratar Hüttenberga obranio u 23. minuti prvi šut Duvnjaka nakon sedam mjeseci stanke. No, 48. minuti Duvnjak zabija svoj prvi gol, u 56. minuti i drugi, a sa trećim u zadnjom minuti u lijepo stili završava svoj povratak na teren.

Men's Handball - Slovenia v Croatia - 2017 Men's World Championship, Bronze Medal - AccorHotels Arena, Paris, France - 28/01/17 - Croatia's Domagoj Duvnjak  reacts.   REUTERS/Benoit Tessier
REUTERS/Benoit Tessier / REUTERS
Domagoj Duvnjak

Kiel se tako s pobjedom popeo na 7. mjesto, a s utakmicom zaostaka koja ga čeka mogao bi čak i ispred Löwena. Sljedeću utakmicu Kiel igra 10. prosinca u Flensburgu. Lijepih osam dana za novi korak naprijed našeg najboljeg rukometaša.

Linker
25. travanj 2024 13:17