REUTERS/Antonio Bronic
EP, A NE UČENIČKA EKSKURZIJA

SLOVENSKI IZBORNIK ŠOKIRAO POGRDNIM NAZIVOM HRVATSKOG MJESTA Veselin Vujović pretjerao: 'Ne znam što ćemo u onoj vukoj..ini! Kako se zove?!'

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 22. siječanj 2018. 12:01

Slovenija je u Varaždin stigla samo s jednim bodom, na kojem je i ostala nakon poraza od jake Danske. Iako su većim dijelom susreta slovenski rukometaši bili blizu, na kraju su posustali i upisali poraz, kojim su si praktično zatvorili vrata polufinala. Momčadi iz varaždinske skupine smještene su u Svetom Martinu na Muri, a pred Slovenijom su tri slobodna dana.

- Prvi put na velikom natjecanju imam tri dana pauze. Iskreno, ne znam što ćemo raditi u onoj vukoj..., kako se zove, San Martin, gdje nemaš ništa, ni vuka ni ćuka. Nešto ćemo izmisliti, razmišljam da ih pustim na jedan dan kući s obzirom na to da smo tu, na granici - rekao je slovenski izbornik, Crnogorac Veselin Vujović.

Nema dvojbe da je riječ o odličnom treneru, zanimljivom i zabavnom i za novinare i publiku jer nikad nema dlake na jeziku, ali sad je (opet) malo pretjerao. Zamislite da je hrvatski izbornik ili bilo koji drugi rekao nešto slično u Sloveniji.

Iako je Sveti Martin selo od dvije i pol tisuće stanovnika, nije zaslužio da ga izbornik jedne ozbiljne reprezentacije tako pogrdno naziva. Sigurni smo da reprezentacijama u hotelu ništa ne nedostaje, uostalom, nije ovo učenička ekskurzija, nego europsko prvenstvo...

Rezultati by SofaScore

Linker
17. travanj 2024 00:35