CROPIX
TEŠKE RIJEČI

GRUBA PROVOKACIJA RUKOMETNE LEGENDE ČETIRI DANA PRIJE POČETKA EURA 'Červar je stari vuk, ali njegovo je vrijeme prošlo! Ovo mu je samo nagrada...'

Piše: Filip OžboltObjavljeno: 08. siječanj 2018. 16:32

Legendarni makedonski lijevi vanjski Pepi Manaskov, otac današnjeg reprezentativca i igrača RN Löwena Dejana, danas trenira mlađe uzraste u Vardaru. Bivši pucač Vardara, Celja, Creteila i Pelistera gledao je obje utakmice Makedonaca u Beogradu protiv Saudijske Arabije i Srbije, a nakon uvjerljivh pobjeda rekao je:

- Na EP-u očekujem drukčiju Makedoniju nego na dosadašnjim velikim natjecanjima. Vanjska je linija pomlađena, Taleski i Kuzmanovski trebali bi pokazati kvalitetu. Još nisu skroz sazreli, ali su dosta napredovali igrajući za svoje klubove.

O povratku Line Červara na hrvatsku klupu...

- Želje su jedno, a mogućnosti nešto drugo. Lino je stari vuk, ali mislim da je njegovo vrijeme prošlo. Najveće uspjehe je napravio kao izbornik Hrvatske i ovo mu je zahvalnost za kraj karijere, da pokuša napraviti jedino što nije. Ovo mu je nagrada HRS-a.

Hrvatska na početku prvenstva igra protiv Srbije...

- Neizvjesna utakmica, bez obzira na to što je Hrvatska domaćin. Srbija ima dobru reprezentaciju, valjda su preboljeli dječje bolesti. Cvetković zna motivirati svoju ekipu.

Linker
18. travanj 2024 17:49