COLOGNE, GERMANY - JUNE 02: Igor Karacic of Vardar throws the ball during the VELUX EHF Champions League final match between HC Vardar and Telekom Veszprem HC at Lanxess Arena on June 02, 2019 in Cologne, Germany. (Photo by Juergen Schwarz/Getty Images)
Juergen Schwarz/Getty Images / Getty Images

Karačić

RUKOMET

UDARAC ZA HRVATSKU UOČI NASTAVKA KVALIFIKACIJA ZA EURO! ČERVARU OTPAO VAŽAN TROJAC Za susret protiv Švicarske neće biti niti MVP-a Final Foura LP-A

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 10.06.2019. u 18:01

 • Hrvatski rukometaši odrađuju posljednje pripreme prilikom odlaska u Švicarsku, gdje će odigrati prvu od dvije preostale utakmice kvalifikacija za EURO 2020, a s popisa reprezentativaca uoči puta otpali su zbog ozljeda Domagoj Pavlović, Marino Marić i Igor Karačić te oni neće kandidirati za nadolazeće kvalifikacijske susrete.

  S prvobitnog popisa 23 igrača, reprezentativnih obaveza za nadolazeće susrete oslobođeni su Moreno Car, Ante Gadža, Ante Kuduz i Valentino Ravnić. Oni će nastaviti trenirati u svojim klubovima, a ako se ukaže potreba nakon utakmice sa Švicarskom, bit će pozvani za susret s Belgijom. Luka Cindrić oslobođen je reprezentativnih obaveza zbog smrtnog slučaja u obitelji, a Marin Šego zbog lakše operacije oka.

  Susret protiv Švicarske igra se u srijedu, 12. lipnja u Zugu s početkom u 18.15 sati. Posljednji susret kvalifikacija reprezentacija igra protiv Belgije u Poreču, u nedjelju, 16.lipnja u 18 sati.

  Tagovi
  Iz drugih medija