Zagreb, 240219.
Arena Zagreb, Laniste.
Utakmica 13. kola EHF Lige prvaka,
RK PPD Zagreb - SG Flensburg - Handewitt.
Na fotografiji: Josip Vekic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX

POGLED PREMA BJELORUSIJI

VELIKA ZAVRŠNICA OSMOG IZDANJA SEHA LIGE Poznati su svi sudionici Final Foura, PPD Zagreb, Nexe i društvo saznali gdje i kada će igrati završni turnir

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 11.03.2019. u 14:46

 • Osmo izdanje završnog turnira rukometne SEHA lige bit će održano od 2. do 4. travnja u bjeloruskom Brestu, objavilo je u ponedjeljak u službenom priopćenju vodstvo lige.

  Kolo prije kraja poznati su svi sudionici Final Foura, a s obzirom na ishode utakmica posljednjeg kola bit će određen konačan redoslijed te time i polufinalni parovi završnog turnira kojemu će Brest po drugi put biti domaćin.

  Uz domaći Meškov na turniru će sudjelovati PPD Zagreb, našićki Nexe i skopski Vardar.

  "Na naše veliko zadovoljstvo ponovno možemo organizirati Final Four u suradnji s Meškov Brestom i uvjereni smo da će Final Four opet biti nezaboravno iskustvo za klub, grad Brest, navijače i bjeloruski rukomet u cjelini", izjavio je u priopćenju izvršni direktor SEHA - Gazprom lige Siniša Ostoić.

  "Prije dvije godine smo dokazali svoj veliki potencijal ugošćujući Final Four, što su prepoznali i vodeći ljudi  SEHA lige te Europske rukometne federacije. Nadam se da ćemo na nadolazećem turniru razveseliti naše navijače i osvojiti prestižni trofej. Uvjereni smo da će to biti sjajan sportski događaj", rekao je sportski direktor Meškov Bresta Pavel Baškin.

  Naslov osvojen prošle godine branit će skopski Vardar koji je u finalu nadigrao PPD Zagreb sa 26-24. Vardar je sa četiri naslov najupješniji klub SEHA lige. Dva naslova osvojio je mađarski Veszprem, a jednom je trijumfirao PPD Zagreb.

  Vardar i PPD Zagreb su jedina dva kluba sa svih sedam nastupa na završnim turnirima. Meškov Brest je sudjelovao na posljednjih šest, a Nexe će po drugi put biti u borbi za trofej.

  Iz drugih medija