sdcreenshot

UZNEMIRUJUĆE SCENE

VIDEO: DOŽIVIO TEŠKU OZLJEDU I SRUŠIO SE U NESVIJEST Suigrač otkrio: Kada smo vidjeli što mu se dogodilo svi su šutjeli deset minuta

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 04.04.2019. u 09:09

 • Makedonski Vardar s hrvatskim rukometašima Igorom Karačićem i Ivanom Čupićem opet je pobjednik SEHA lige nakon pobjede nad hrvatskim prvakom u finalu

  Ipak je Vardar jači. Peti puta u osam sezona, treći puta uzastopno Vardar je pobjednik SEHA lige. Zagreb je bio odličan, držao se do kraja, ali nije izdržao obranu Vardara. I sreća je otišla na stranu Vardara, nije ih nagradila. Pokleknuli su drugi puta zagrebaši u finalu od istog protivnika. Bila je samo nada, nije bilo realno.

  Osim pobjede Vardara valja istaknuti i tešku ozljetu Nijemca u dresu Vardara. Naime, Christian Dissinger je deset sekundi prije kraja prvog dijela kod jednog šuta gurnut od strane Potočnika, pao i dvorana je utrnula od jeze, jer mu se okrenuo lakat pri doskoku na ruku, ali nije srećom pukao. No, šok je bio veliki.

   

  Dissinger je u jednom trenutku izgubio svijest, a u pomoć su mu pritrčali i fizioterapeuti koji su ga vrlo brzo vratili dok se Stoilov s druge strane krenuo obračunavati s protivničkim igračima.

  Legenda ruske reprezentacije, Timur Dibirov kazao je kako je ozljeda bila toliko uznemirujuća da su svi u poluvremenu u svlačionici šutjeli deset minuta.

  Iz drugih medija