screenshot
'NIJE NI TREBALA SNIMKA'

VIDEO: POGLEDAJTE SNIMKU IZ JOŠ NEVIĐENOG KUTA KOJA POKAZUJE DA NIKAKVA KRAĐA NE POSTOJI Sudački ekspert pojasnio zašto se Vujović nema pravo ljutiti!

Piše: Renata BeluhanObjavljeno: 16. siječanj 2018. 09:01

Anto Josić reagirao je praktički istog trenutka kad se (ne)sporna situacija dogodila i na društvenim mrežama objasnio, ilustrirajući i fotografijom, zašto je Blaž Blagotinšek dobio crveni karton, a Nijemci priliku da iz sedmerca izjednače rezultat, što su i učinili.

Josić je, inače, jedan od najboljih rukometnih sudaca koje smo imali - u paru sa Sinišom Rudićem - a danas nadzornik u Premijer ligi i član Strukovnog povjerenstva Udruge hrvatskih rukometnih sudaca i apsolutno meritoran za objašnjenje jesu li suci pogriješili ili ne.

- Ništa nije sporno u odluci sudaca, koju su donijeli nakon pregleda video-snimke, ali oni su tu odluku trebali donijeti i bez pregleda snimke jer kad su sudili početno bacanje, odmah su i vidjeli prekršaj slovenskog igrača. U ovoj situaciji pregledavanje snimke doista nije bilo potrebno jer je sve bilo jasno, a kazna za to je upravo ono što je dosuđeno - crveni karton i sedmerac.

Linker
20. travanj 2024 00:02