screenshot
SITUACIJA ZA TV ŠPICE

VIDEO: TEŠKO DA SE OVAKO NEŠTO IKADA MOŽE PONOVITI U razmaku od samo pet sekundi dvije nesvakidašnje scene koje su čitavu dvoranu ostavile u nevjerici

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. veljača 2019. 12:07

Rukometašice Budućnosti poražene su u šestom kolu Lige prvaka u gostima kod Rostova 24:22, ali unatoč porazu Podgoričanke imaju veliku šansu izboriti iduću fazu natjecanja. Većinu utakmice igralo se gol za gol, a po završetku prvog dijela domaće su rukometašice imale prednost 13:11.

Početkom drugog poluvremena Rostov je pobjegao na 15:11, ali Budućnost se vratila i na semaforu je vrlo brzo pisalo 16:16. Ipak, rukometašice Rostova su u nastavku uspjele ostvariti novu prednost koju do kraja utakmice nisu ispustile.

Osim pobjede domaćina valja izdvojiti i zanimljivu situaciju iz 27. minute utakmice. Budućnost je odlučila odigrati jedan napad bez vratara, a nakon što ga nisu uspjele iskoristiti uslijedio je pokušaj preko čitavog terena koji je odsjeo na obje vrantnice.

Lopta se potom odbila do Managarove koja je trebala pospremiti loptu u praznu mrežu, ali onda se ispred nje stvorila Marina Rajčić koja joj je leđima okrenuta uspjela obraniti udarac.

Linker
15. travanj 2024 02:00