Screenshot: Facebook
SAMO HRBABRO

VIDEO: TOLIKO GREŠAKA, A SAMO TRI DANA ZA POPRAVAK Pogledajte kako se hrvatski rukometaši spremaju za Srbiju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2018. 14:31

Nakon dva srebra, tri bronce i još tri četvrta mjesta hrvatska rukometna reprezentacije kreće u lov na jedinu medalju koja joj nedostaje - europsko zlato. Priliku za to imat će od 12. do 28. siječnja kada je u Zagrebu, Splitu, Varaždinu i Poreču na rasporedu trinaesto europsko prvenstvo.

Hrvatska je jedina zemlja koja je dvaput dobila organizaciju EURA, najbolji rukometaši Staroga kontinenta su u Hrvatskoj bili 2000. godine, dok je 2009. naša zemlja bila domaćin Svjetskoga prvenstva.

Premda u svojoj riznici imaju dva olimpijska i jedno svjetsko zlato, hrvatski rukometaši nikada nisu slavili na Europskom prvenstvu. Na posljednjih pet europskih prvenstava hrvatski rukometaši su osvojili četiri medalje, što nije uspjelo niti jednoj reprezentaciji, no ostali su bez zlata.

Do otvaranja EURA protiv Srbije u Spaladium Areni ostala su samo tri dana, a generalku su Kauobiji odradili pobijedivši u prijateljskoj utakmici Crnu Goru 25:22.

Izbornik Lino Červar nije bio zadovoljan, igračima je nabrojao što sve treba ispraviti u ovih zadnjih nekoliko dana (propusna desna strana obrane, primanje lakih golova, srljanje, puno tehničkih pogrešaka, indivudalno završavanje akcija, promašivanje zicera...), a kako to izgleda pogledajte u videu s treninga Kauboja.

Linker
20. travanj 2024 11:28