Screenshot: Twitter
TRENUTAK INSPIRACIJE

VIDEO: 'ZADIVLJUJUĆE REAKCIJE MARINA ŠIPIĆA' Pogledajte inspirativan potez iz Višnjika koji je digao publiku na noge i koji je zapeo za oko EHF-u

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2019. 00:36

Hrvatski rukometaši su dva kola prije kraja osigurali nastup na završnom turniru Europskog prvenstva 2020. godine, zahvaljujući pobjedi nad Srbijom 27-23 (17-11) u dvoboju 4. kola skupine 2 kvalifikacija za EP, koji je odigran u nedjelju pred oko 7000 gledatelja u zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića.

Hrvatsku su do pobjede predvodili Manuel Štrlek sa osam pogodaka i Domagoj Duvnjak sa četiri gola i četiri asistencije. Po tri pogotka postigli su Josip Božić-Pavletić i Marko Mamić. Strijelce gostiju predvodili su sa po tri gola Pušica, Pešić, Nemanja Ilić i Zelenović.

Na Twitter profilu EHF-a osvanuo je zanimljiv detalj koji je krovnoj organizaciji europskog rukometa posebno upao u oko u utakmici iz Višnjika.

Igrala se posljednja minuta prvog poluvremena kada je Marin Šipić zabio sjajan gol s crte u jako teškoj poziciji. Prvo je uspio primiti jako teško dodavanje, a onda iz pada zabiti s crte. Bio je to potez hrvatskog asa koji je digao publiku na noge.

"Zadivljujuće reakcije Marina Šipića", stoji u tvitu EHF-a.

Linker
18. travanj 2024 19:36