Lino Červar, Ivica Obrvan, Veselin Vujović, Željko Babić, Irfan Smajlagić
 Arhiva / HANZA MEDIA
DAN ODLUKE

VIŠE OD 50.000 NAVIJAČA IZABRALO JE NOVOG IZBORNIKA HRVATSKE REPREZENTACIJE Rezultati velike ankete Sportskih novosti su iznenađujući...

Piše: Krešo KokićObjavljeno: 31. siječanj 2017. 11:32

U moru sportskih 'prekretnica' koje se svako malo pojavljuju u hrvatskom sportu, na red je stigao i rukomet. Nakon šokantnog poraza u polufinalu Svjetskog prvenstva u Parizu od Slovenije (30-31) predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac najavio je za utorak s početkom u 14h sjednicu Upravnog odbora na kojoj će se odlučivati o povjerenju izborniku Željku Babiću.

Babić je svoju ostavku već nudio nakon ispadanja od Poljske u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Riju, ali mu je ukazano povjerenje pred nastup na SP-u. Hoće li Babić zaista dobiti nasljednika, saznat ćemo uskoro, a tko bi to mogao biti pitali smo vas.

U velikoj anketi u kojoj smo vam naveli opcije: Željko Babić, Lino Červar, Slavko Goluža, Veselin Vujović, Zvonimir Serdarušić, Neno Kljajić, Irfan Smajlagić, Ivica Obrvan te Vrijeme je za stranca i Nitko od navedenih, vaši su rezultati s jedne strane iznenađujući, ali i zapravo vrlo logični.

Na uzorku od preko 50.000 glasova, U vodstvu je, i to uvjerljivo, Vujović koji je do pisanja ovog teksta bio na 38 %, Červar na 24, Smajlagić na 13, a Babić na devet. Sljedeći je Serdarušić na sedam pa 'Nitko od navedenih' na 3, zatim Obrvan, 'Vrijeme je za stranca' i Kljajić imaju dva posto, a najlošiji je Goluža sa samo jedan posto.

"Vujovića stavite i bit ćemo prvaci svijeta, on da je imao 8 razlike do kraja bi imao 16 razlike, ne bi izgubio. Uspio je s puno slabijom ekipom uzeti broncu", "Irfan Smajlagić ili Veselin Vujović.Između njih dvojice dajem prednost Smajilagiću. Ostali im nisu niti blizu za tu funkciju", "Samo Goluža ne svi ostali mogu on je svoje odigrao", "Ako baš moram jedno ime onda Noka Serdarušić", samo u neki od vaših komentara.

Linker
18. travanj 2024 22:55