CROPIX
TEŽE GOTOVO DA NE MOŽE

ZA NE VJEROVATI KAKO JE HRVATSKA PROKOCKALA OTVOREN PUT U POLUFINALE Evo što sve sada moraju napraviti Červar i društvo da bi 'spasili prvenstvo!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. siječanj 2018. 23:40

Nitko se tome nije nadao, osim možda Srbije, ali Hrvatska si je porazom od Švedske jako zakomplicirala nastavak Europskog prvenstva koje smo tako dobro otvorili s dvije pobjede u Spaladium Areni.

Nažalost, Šveđani su u utorak navečer uspjeli u jednoj velikoj utakmici pobijediti Hrvatsku 35:31 i otići u drugi krug sa četiri boda koja im možda i uz samo jednu pobjedu osiguraju polufinale.

Hrvatska u drugi krug iz Skupine A prenosi dva boda, a Srbija je na kraju prošla dalje bez bodova, dok Islanđani idu kući već u prvom krugu.

Hrvatska će tako umjesto u subotu s Francuskom (prenijeli četiri boda), prvu utakmicu igrati već u četvrtak protiv Bjelorusije (bez bodova), potom nas u subotu čekaju Norvežani (dva boda), a u sljedeću srijedu Francuzi.

Da smo prenijeli četiri boda, za polufinale bi možda bila dovoljna i jedna jedina pobjeda.

No, kako sada stvari stoje, Kauboji će za polufinale trebati najmanje dvije, a možda i sve tri pobjede, a to će protiv dva finalista prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva, Francuske i Norveške, biti jako teško.

Upravo su Norvežani izbacili Hrvatsku u polufinalu SP-a, a Francuska, koja naše čeka u sljedeću srijedu, dakle u posljednjoj utakmici, mogla bi na kraju biti utakmica odluke za toliko željeno polufinale. Bit će teško...

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 05:58