Zagreb, 160718.
Na Trgu bana Jelacica organiziran je svecani doceka srebrnih nogometasa sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Foto: Neja Markicevic / CROPIX

DRŽAVNI TAJNIK ZA SN

SJAJNE VIJESTI ZA ČITAVI HRVATSKI SPORT I TO U NAJTEŽEM MOGUĆEM TRENUTKU 'Dobili smo odobrenje i zeleno svjetlo! Bit će puno posla...'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 26.03.2020. u 16:36

 • Dobra vijest iz Vlade Republike Hrvatske: država će uvrstiti i sport u Vladine mjere pomoći, na način sličan kao što je to zamišljeno za gospodarstvo.

  - Detalji nisu još perfektuirani, ali jasno da će biti u najbržem mogućem roku jer cijela Vlada, ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović, pod čijim je to ovlastima, ima trenutačno mnogo posla, ali najvažnije je da smo dobili odobrenje, odnosno zeleno svjetlo za pomoć sportu - danas će za SN Tomislav Družak, državni tajnik za šport Republike Hrvatske.

  - U prvi red smo stavili mjere pomoći klubovima za trenere, ali ne samo za njih, nego i za još ljudi, pojedinaca koji možda nisu vidljivi, ali jesu od velike važnosti za normalno djelovanje kluba. Bilo da je riječ o domaru pa nadalje - pridodao je Družak.

  Zagreb, 230120.
SDUS, Savska cesta.
Konferencija za medije Sredisnjeg drzavnog ureda za sport povodom dodjele 224 milijuna kuna korvnim sportskim udruzenjima HOO-a.
Na fotografiji: Tomislav Druzak.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
  Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
   

  Iz drugih medija