Foto: Neja Markicevic / CROPIX
DRŽAVNI TAJNIK ZA SN

SJAJNE VIJESTI ZA ČITAVI HRVATSKI SPORT I TO U NAJTEŽEM MOGUĆEM TRENUTKU 'Dobili smo odobrenje i zeleno svjetlo! Bit će puno posla...'

Piše: Dean BauerObjavljeno: 26. ožujak 2020. 17:36

Dobra vijest iz Vlade Republike Hrvatske: država će uvrstiti i sport u Vladine mjere pomoći, na način sličan kao što je to zamišljeno za gospodarstvo.

- Detalji nisu još perfektuirani, ali jasno da će biti u najbržem mogućem roku jer cijela Vlada, ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović, pod čijim je to ovlastima, ima trenutačno mnogo posla, ali najvažnije je da smo dobili odobrenje, odnosno zeleno svjetlo za pomoć sportu - danas će za SN Tomislav Družak, državni tajnik za šport Republike Hrvatske.

- U prvi red smo stavili mjere pomoći klubovima za trenere, ali ne samo za njih, nego i za još ljudi, pojedinaca koji možda nisu vidljivi, ali jesu od velike važnosti za normalno djelovanje kluba. Bilo da je riječ o domaru pa nadalje - pridodao je Družak.

Zagreb, 230120.
SDUS, Savska cesta.
Konferencija za medije Sredisnjeg drzavnog ureda za sport povodom dodjele 224 milijuna kuna korvnim sportskim udruzenjima HOO-a.
Na fotografiji: Tomislav Druzak.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Tomislav Družak

Linker
20. travanj 2024 21:49