Tom Pennington/Getty Images / Getty Images
OZBILJAN INCIDENT

SKUPINA HULIGANA NAPALA SRPSKE SPORTAŠE U SPLITU? 'Pa kako su prepoznali da smo iz Srbije, nismo imali beogradske tablice!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. studeni 2016. 14:36

Kako prenose srpski mediji navodno je za vikend došlo do ozbiljnog incidenta u Splitu kada je skupina huligana napala nekoliko srpskih sportaša.

Riječ je o članovima srpske reprezentacije u streljaštvu, točnije o Damiru Mikecu, Dušku Petrovu, Zoranu Vujiću, Srđanu Jovanoviću te hrvatskom reprezentativcu Urošu Kačavendi koje je po povratku s večere napala grupa od sedmorice mladića.

Srpski olimpijac Damir Mikec za tamošnje je 'Večernje novosti' prepričao čitav incident.

- Kad smo na parkingu prošli kraj sedmorice mladića, krenuli su za nama. Kad smo ušli u automobil, potrčali su i stigli nas, počeli su vikati i prijetiti. Pokušavali su otvoriti sva vrata i izvući nas na cestu, a onda su počeli udarati po automobilu. Srećom uspio sam brzo upaliti automobil, a nakon toga su još pedesetak metara trčali za nama.

Ne znam kako su prepoznali da smo iz Srbije, jer nismo imali beogradske tablice, možda po registracijskoj naljepnici na staklu. Za dlaku smo izbjegli napad. Bitno je da smo prošli bez povreda, svi smo bili vrlo uznemireni - opisao je Mikec dramatičnu situaciju.

Damir Mikec
Tom Pennington/Getty Images / Getty Images

Nemili događaj nam je potvrdio i direktor solinskog Dalmacijacementa Siniša Vitez i direktor turnir Salona DC open.

'Na žalost mogu vam potvrditi da se nešto tako zbilo. Neugodna situacija koja je srećom prošla bez posljedica. Nije bilo niti fizičkog kontakta, neodgovorni mladi momci su udarili dva-tri puta po automobilu, nisu ga niti oštetili. Odmah sam u subotu navečer pričao sa Mikecom i Kačavendom o svemu, kazali su da nema nikakvih problema, nismo čak niti policiji prijavili događaj.

Linker
20. travanj 2024 15:54