Screenshot
TEŠKO OBJAŠNJIVA TRAGEDIJA

ŠOKANTNA SMRT MLADE GIMNASTIČARKE: 'DOGODILO SE NEŠTO NESHVATLJIVO ZA MNOGE!' 'To je jednostavno bila nevjerojatna slučajnost...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. studeni 2019. 14:49

Mlada američka gimnastičarka, 20-godišnja Melanie Coleman preminula je nakon nesretnog pada s dvovisinskih ruča prilikom jednog treninga.

Nezgoda se dogodila na njenom sveučilištu Southern Connecticut još u petak, a od pada i ozlijeda nije se mogla oporaviti. Coleman je, da incident bude još strašniji, pala dok je trenirala mlađe uzrasne kategorije.

- Sada su naše misli i molitve usmjerene njenoj obitelji. Ovo je užasna vijest za sve nas na sveučilištu - rekao je Jay Moran, sportski direktor njenog koledža.

Da se radi o potpunoj slučajnosti koja je uzrok velike nesreće rekao je i osobni trener preminule gimnastičarke.

- Dogodilo se nešto neshvatljivo za mnoge. To je bila nevjerojatna slučajnost - kazao je trener Thomas Alberti.

Tužnu vijest komentirala je za medije i njena obitelj:

- Uvjereni smo da će njen sportski duh, šaljivost i osmijeh nastaviti živjeti i dalje. On će biti uz nas koji je volimo.

Coleman je za života studirala sestrinstvo, a gimnastika joj je bila hobi. Kako kaže trener Alberti, bila je lider svih aktivnosti.

- Njen trener sam bio deset godina, ona je bila primjer kojeg su svi slijedili. Učila je djecu od dvije do petnaest godina, njena majka i dvije starije sestre također su se bavile gimnastikom - rekao je Alberti.

Linker
20. travanj 2024 01:49