BIT ĆE TO VRHUNSKA ZABAVA

SPORTSKI SPEKTAKL U UMAGU Goran Ivanišević izazvao Rubljova, Bedenea i Miliča na teniski meč nasred pučine

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2018. 18:24

Tenis kao sportska disciplina svoju popularnost uživa već desetljećima, međutim što je to tenis na vodi? Ovaj novi sportski spektakl, koji je moguće isprobati na Plava Laguna Croatia Openu Umag, odlučila je isprobati i teniska legenda Goran Ivanišević te njegovi kolege, Slovenac Aljaž Bedene i Rus Andrej Rubljov, a pridružio im se i jedan od najboljih slovenskih košarkaša, Marko Milič.

Iako su svi vrhunski sportaši, održavanje ravnoteže na vodi bilo je prilično izazovno, posebno kad su ih počeli ljuljati valovi. Nemirno more učinilo je ovaj meč još zanimljivijim, pa su dečki u borbi za lopticu, često završavali pod morem. Prošlogodišnji pobjednik Plava Laguna Croatia Opena Umag, Andrej Rubljov, toliko se dobro zabavljao da je zakasnio na trening kojim se priprema za ovogodišnji nastup na umaškom turniru gdje će pokušati obraniti titulu.

SUPer Tenis, čiji je ovogodišnji pokrovitelj slovenska osiguravajuća kuća Triglav, igra se reketima i lopticom, kao i standardni tenis, no igrači stoje na daskama za surfanje umjesto na stabilnoj podlozi.

Svi posjetitelji Plava Laguna Croatia Opena Umag mogu se okušati u SUPer tenisu svaki dan tijekom trajanja turnira, a iskustva poznatih sportaša mogu se pogledati u videu.

Linker
27. travanj 2024 00:17