Zagreb, 300318.
Dom sportova, Ledena dvorana.
Hokej na ledu, juniori SP za U12, odlucujuca utakmica za ulazak u diviziju II, grupa A, Hrvatska - Spanjolska.
Na fotografiji: Hrvatski broncani paraolimpijac, osvajac prve hrvatske paraolimpijske medalje na ZPOI, Bruno Bosnjak bacio je prvi pak.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

PARASNOWBOARD KUP

SREBRO I BRONCA ZA PARAOLIMPIJCA BRUNU BOŠNJAKA NA SVJETSKOM KUPU 'Na kraju cjelokupne sezone bit ću na samom vrhu poretka'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 08.11.2018. u 20:46

 • Hrvatski paraolimpijac Bruno Bošnjak osvojio je srebro i broncu u disciplini banked slalom u Svjetskom parasnowboard kupu koji je održan u Dubaiju.

  U srijedu je Bošnjak osvojio srebro, zlato je pripalo Nizozemcu Crisu Vosu, a brončani je bio Austrijanac Reinhold Schett, dok je Bošnjak danas bio treći. Zlato je ponovo pripalo Nizozemcu Crhisu Vosu, a srebro je otišlo Austrijancu Reinholdu Schetu.

  "Sretan sam jer sam na početku sezone ostvario odlične rezultate i tako potvrdio dobru formu," kazao je Bošnjak koji je na posljednjim paraolimpijskim igrama osvojio broncu.

  "Do kraja ove godine očekuju me još utrke Svjetskog kupa u Nizozemskoj i Finskoj, te s razlogom vjerujem da ću na kraju cjelokupne sezone biti na samom vrhu poretka ponajboljih ParaSnowbordera“, zaključio je prvi osvajač hrvatske paraolimpijske medalje u zimskim sportovima.

  Iz drugih medija