Zagreb, 290719.
Zracna luka Franjo Tudjman.
Povratak rukometne reprezentacije do 21 godine koja se sjajno predstavila na ovogodisnjem Svjetskom prvenstvu.
Na fotografiji: Davor Dominikovic.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

MLAĐE SELEKCIJE

U RUKOMETNOM TJEDNU AKTIVNI SU I MLADI RUKOMETAŠI Kadeti i mlađi kadeti u Poreču, juniori pod vodstvom Davora Dominikovića jedini u akciji

AUTOR:
  • Filip Ožbolt

 • OBJAVLJENO:
 • 24.10.2019. u 10:28

 • Juniori će u subotu i nedjelju igrati na turniru u Grazu.

  U ponedjeljak su se prije seniorskih reprezentacija okupile i mlađe muške kategorije. U novim ulogama su juniori i kadeti, a prve pozive dobili su mlađi kadeti kojima je izbornik Matej Mišković.
  On je na popis uvrstio 20 rukometaša koji će se od 21. do 27. listopada pripremati u Poreču, isto kao i kadeti. Njih također ima 20, a izbornik je trener Dubrave Krešo Ivanković, koji je s momčadi bio i u Bakuu, gdje je osvojeno zlato na Olimpijskom festivalu europske mladeži. Njegov pomoćnik od ove akcije je bivši igrač reprezentacije i PPD Zagreba Tonči Valčić.

  Juniori će pod vodstvom izbornika Davora Dominikovića trenirati u Sesvetama, a u subotu i nedjelju će igrati na turniru u Grazu. Prvi dan na rasporedu je susret protiv Norveške u 16.30, a dan kasnije protiv domaćina Austrije u 15.30.

  Na popisu izbornika je 17 igrača, mahom onih koji su u kolovozu na SP-u kadeta u Sj. Makedoniji završili natjecanje na 10. mjestu.

  Iz drugih medija