Tomislav Pucar
 foto: Robert Valai
JOŠ ĆE SE ZA NJEGA ČUTI

VIDEO: HRVATSKA IMA NOVO SPORTSKO ČUDO! POTPISAO UGOVOR ŽIVOTA I SELI U NAJJAČU LIGU U EUROPI Pogledajte kako je srušio desetog igrača svijeta!

STOLNI TENIS Hrvatski reprezentativac drži prvo mjesto u Poljskoj, a kao nagrada za sjajne partije ‘sletio’ je ugovor kojim od sljedeće sezone seli u najjaču europsku ligu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. veljača 2018. 16:22

Hrvatski reprezentativac i aktualni europski prvak do 21 godine Tomislav Pucar (22) pruža odlične partije u Poljskoj. Njegov Kolping prvi je u jednoj od najjačih europskih liga, u čemu naš stolnotenisač i te kako sudjeluje.

Nanizao je nekoliko respektabilnih imena, a posljednji u nizu je i najzvučniji. Pucar je u pobjedi nad jakim Dekorglassom (3:0) “skinuo” Japanca Kentu Matsudairu, igrača koji drži 10. mjesto na svijetu! Zapravo, jedini poraz u Poljskom prvenstvu nanio mu je upravo - Pucar.

To je samo dio dobrih vijesti za hrvatskog stolnotenisača. Šlag na sve to je vijest da od sljedeće sezone naš reprezentativac seli u Bundesligu. Potpisao je na godinu dana za Rhönsprudel Fulda-Maberzell. Riječ je o klubu koji drži drugo mjesto u najjačoj europskoj ligi.

Više pročitajte u tiskanom izdanju Spotskih novosti...

Linker
19. travanj 2024 21:17